Η Εταιρεία

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1984 κατασκευάζοντας προϊόντα από αλουμίνιο και σίδηρο. Σχεδόν από την ίδρυση της κατασκευάζει σκάλες αλουμινίου- διαφόρων τύπων- υψηλών προδιαγραφών- καλύπτοντας έτσι ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής αγοράς μέσω ενός σύγχρονου δικτύου διανομής προϊόντων. Παράλληλα, εξάγει προϊόντα σε χώρες της Βαλκανικής και την Κύπρο. Τα προϊόντα μας παρέχουν απόλυτη ασφάλεια και αντοχή γιατί είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τα διεθνή standards.

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη κατά το πρότυπο ΕΝ ISO 9001:2008 και βρίσκεται στο στάδιο πιστοποίησης κατά το πρότυπο ΕΝ 131 υιοθετώντας το τρίπτυχο : Ασφάλεια – Αξιοπιστία - Εξυπηρέτηση.

Σήμερα, εκτός από τα παραγόμενα προϊόντα εισάγει και παρεμφερή, προσφέροντας έτσι μια μεγάλη ποικιλία ιδιαίτερα στο χώρο του χρωματοπωλείου και των ειδών οικιακού εξοπλισμού.

Απευθύνεται σε καταστήματα και εταιρείες που πωλούν ή χρησιμοποιούν ανάλογα προϊόντα σε χονδρική πώληση.

Οι ιδιώτες καταναλωτές μπορούν να προμηθεύονται τα προϊόντα μας από τα κατά τόπους συνεργαζόμενα καταστήματα.

Η εταιρεία λειτουργεί στις νέες ιδιότητες εγκαταστάσεις της στον Αυλώνα Αττικής που σε συνδυασμό με το νέο και σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό προσφέρει καλύτερη ποιότητα και εξυπηρέτηση. Οι νέες μας εγκαταστάσεις, 2.500 m2, πιστεύουμε ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις της αγοράς.

labs